Fordeler med nybygg

Splitter nytt - ingen riper i lakken

Tenker du på å kjøpe ny bolig?

Det er mange fordeler ved å bo i en splitter ny bolig. Du trenger ikke tenke på hverken oppussing eller vedlikehold på mange år. Ofte kan boligen tilpasses din smak og stil, og utgiftene er langt mer forutsigbare enn i et eldre hus. Bare len deg tilbake og nyt!

Det stilles stadig høyere krav til materialer og byggemetoder som er med på å gi nye boliger bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Det samme gjelder for gode energiløsninger som er bra for både miljøet og lommeboka. Nye boliger har større forutsigbarhet med tanke på utgifter – alt er jo nytt!

Når du kjøper en helt ny bolig betaler du kun 2,5% av andel av tomteverdien (flermannsboliger/leilighetsbygg etc.) eller tomteverdien (eneboliger) i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen –som du gjør når du kjøper brukt selveierbolig. Du får 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. I tillegg gjennomføres det 1-årsbefaring for å kontrollere at alt er i orden. Kjøper du ny bolig tidlig i byggeprosessen, får du også mulighetene til å sette ditt eget personlig «touch» på boligen. Kanskje har du sett for deg hvordan kjøkkenet ditt skal se ut, eller hvilke farger du vil ha i hjemmet ditt.

Med vår spisskompetanse og erfaring med nybygg er vi en av de størst aktørene i Innlandet. Vi samarbeider tett med utbygger, gjerne helt fra start, slik at våre meglere blir godt kjent med de forskjellige prosjektene. På den måten vil vi kunne gi deg god og fyldig informasjon om prosjektene, og vi vil følge deg trygt gjennom hele prosessen og ivareta dine interesser, helt fram til du flytter inn.

Ta kontakt med oss for å finne din drømmebolig eller for å bli oppdatert på nye boligprosjekter som kommer ut i markedet.