Ajer Gard Trinn 2

70% solgt i trinn 2

AJG Trinn 2 3 Logo Black

Moderne leiligheter på historisk grunn sentralt i Hamar
13 nye leiligheter i nytt og moderne bygg som markerer et stilskifte i prosjektet – historisk arkitektur møter nå 2021. Leilighetene har gode og fleksible planløsninger, solrike balkonger/terrasser og en delikat og påkostet standard.

Gå til prosjektside
Meld din interesse


Et stilskifte på gården

Solrikt og med påkostet standardEt stilskifte på gårdenDe nye leilighetene i trinn 2 innebærer et markant stilskifte på gården – fra en nytolkning av låve med leiligheter, til en moderne lavblokk med tidsriktig arkitektur. Bygningene har likevel tilhørighet både til hverandre og gården, og bidrar til spennende, visuelle kontraster. Ajer Gard ligger både sentralt og skjermet til i Hamar med kort vei til alt du trenger, og tilbyr det moderne og det historiske vevd sammen.

Tidsriktig og påkostet
I trinn 2 finnes det til sammen 13 eierleiligheter fordelt mellom 2-, 3- og 4-roms med bruksareal fra 34 til 109 kvm. Standarden er delikat og påkostet med kvalitetsmaterialer, innredninger og utstyr. Du kan lese mer om interiør og utstyr lengre ned på siden. Parkeringskjeller anlegges under låven og delvis under bygg 2 med heis opp i alle etasjene.

Funksjonalitet
Alle leilighetene får gode balkonger/terrasser, og flere av dem får flott utsikt ut over byen og Mjøsa. Planløsningene er gjennomarbeidede, men har rom for personlige tilpasninger. Med litt planlegging kan for eksempel soverommene utnyttes til mye mer enn bare søvn og gjester. En innebygget skapseng, som enkelt slås opp på dagtid, kan for eksempel forvandle ett av soverommene til et koselig hjemmekontor på dagtid. To mindre soverom kan slås sammen og gi rom for både walk-in garderobe og kontorplass, eller symaskinen. Mulighetene er mange. Kontakt oss for å undersøke mulighetene – dess tidligere du er ute, dess større er mulighetene.

Vil du vite mer om Ajer Gard? Ta kontakt med ansvarlig megler