Ajer Gard 3

Trinn 3 i salg nå!

3 Ajer Gard logo Rustrod

Nå er salget i gang for trinn 3 - det siste byggetrinnet på Ajer Gard. Leilighetene i dette bygget vil ligne leilighetene i trinn 2 når det gjelder standard, materialvalg og arkitektur. Trinn 3 får en beliggenhet som betyr at mange av leilighetene her får svært gode solforhold og utsikt til Mjøsa. De fleste leilighetene får delvis innglassede balkonger, og alle har dobbeltboligforsikring

Gå til prosjektside
Meld din interesse


19 nye leiligheter på Ajer Gard!

Salget er i gang for trinn 3 på nye Ajer Gard i Hamar! Moderne leiligheter i hyggelig lavblokk, fritt og solrikt på en tomt full av tradisjoner og historikk.

Trinn 3 består av 19 leiligheter hvorav 15 kommer for salg, og fire skal beholdes av utbygger. Leilighetene får moderne arkitektur, de aller fleste med flott mjøsutsikt. Dette er en lavblokk med store, luftige uteplasser, og veldig fin beliggenhet på tunet.

Det beste med leilighetene i dette salgstrinnet er kanskje beliggenheten - solrik og fritt med nydelig utsikt mot Mjøsa. De fleste balkongene er delvis innglasset, noe som forlenger utesesongen betraktelig.

Leilighetene har gode og fleksible planløsninger, solrike balkonger/terrasser og en delikat og påkostet standard. Utbygger har øye for detaljer, og leilighetene er gjennomtenkte. Med litt planlegging kan for eksempel soverommene utnyttes til mye mer enn bare søvn og gjester. Trenger du hjemmekontor, eller kanskje et syrom? To mindre soverom kan slås sammen og gi rom for både walk-in garderobe og kontorplass, eller symaskinen. Mange av leilighetene med nydelig utsikt til Mjøsa. Leilighetsstørrelser fra 44 til 91 m2 BRA. Priser fra kr 2 975 000,- ink omk.

Kontakt oss for å undersøke mulighetene – dess tidligere du er ute, dess større er spillerommet. For mer informasjon om dette spennende salgstrinnet, ta kontakt med megler.

For mer informasjon om dette spennende salgstrinnet, ta kontakt med megler