Bakketunet - Kapp

Praktisk, moderne og koselig på Kapp!

Bakketunet logo gronn

SNART UTSOLGT!

Bakketunet på Kapp tar form! Det er bare én leiligheter igjen i dette spennende leilighetsprosjektet i hjertet av Kapp, og nå kan du virkelig få følelsen av hvordan det blir her.

21 leiligheter er allerede solgt, og vår erfaring viser at flere og flere fatter interesse for leilighetsbygget etter hvert som det reiser seg. Bakgårdshagen, utsikten, området - alt blir enklere å forestille seg nå som byggingen er godt i gang.
De 22 leilighetene får god boligstandard med bl.a. vannbåren varme, balansert ventilasjon, 1-stavs eikeparkett og moderne, tidsriktige kjøkken. Alle leilighetene får flotte uteplasser. Og fem av leilighetene får privat terrasse på taket med flott utsikt og gode solforhold. Med butikk i første etasje, bussholdeplass like utenfor, heis fra parkering og opp til leiligheten blir dette et praktisk sted å bo!

Den solide aktøren Backe Oppland er totalentreprenør for Bakketunet, noe som betyr at du kan føle deg trygg på en god byggeprosess. Alt er i rute på byggeplassen, og innflytting er planlagt før jul 2022.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Vil du vite mer om Bakketunet? Ta kontakt med ansvarlig megler

Ta kontakt med megler