Bakketunet - Kapp

Praktisk, moderne og koselig på Kapp!

Bakketunet logo gronn

BYGGINGA ER GODT I GANG PÅ BAKKETUNET!

Krana er på plass, betongarbeidene er i gang og alt ligger til rette for en aktiv vinter på byggetomta til Bakketunet på Kapp. 12 leiligheter er allerede solgt, og vår erfaring viser at flere og flere fatter interesse for leilighetsbygget etter hvert som det reiser seg. Nå kan du snart få et foreløpig inntrykk av hvordan det blir på Bakketunet - og vi vet at det blir fint! Bakgårdshagen, utsikten, området - alt blir enklere å forestille seg når bygginga kommer godt i gang. Leilighetene skal stå ferdige 4.kvartal 2022.

Bakketunet er et nytt og spennende prosjekt i Totens egen lille sørlandsby Kapp. Her kan du bo i en smart leilighet samtidig som du nyter godt av landsbygdas goder. Kjøkkenhage, stort felles indre gårdsrom og moderne felles takterrasse med vakker utsikt over Mjøsa. Kan det bli bedre? Ja, for her er det også heis!
Prosjektet består av 22 leiligheter fra 52-111 kvadratmeter BRA. I første etasje blir det etablert en ny Kiwi-butikk, og boligene ligger over i tre etasjer. Bilen parkerer du i garasje eller carport, og det er heis opp til de ulike etasjene. Drømmer du om privat takterrasse? På Bakketunet har fem av leilighetene egen terrasse på taket med flott utsikt og gode solforhold. Alle 3- roms leilighetene er gjennomgående med balkong eller terrasse i hver ende.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Vil du vite mer om Bakketunet? Ta kontakt med ansvarlig megler

Meld din interesse