Bondelia Park - Gjøvik

Nå står byggetrinn 1 klart!

BP test logo nettside prosjekt 3000x1500

Nå har de første beboerne flyttet inn i Bondelia Park, og det er bare ett rekkehus igjen i byggetrinn 1. I trinn 2 finnes det flere lekre villaer, atriumhus og rekkehus over to og tre etasjer. Alle med uslåelig beliggenhet ved Mjøsa!

Bondelia Park ligger 3 kilometer sør for Gjøvik sentrum og utvikles i dag til et attraktivt og familievennlig boligområde. Her bygges 60 nye boliger som passer flere generasjoner. Så vel småbarnsfamilier som besteforeldre vil trives her, og trives sammen.

Alle boligene ligger nydelig til like ved Mjøsa. Tomta ligger høyt og strekker seg ned mot vannet. Nyt panoramautsikten både innendørs og ute på luftige verandaer og takterrasser. Du kan rusle ned til havna og kjenne på temperaturen i vannet

Nytt hus og båtplass? Den nye småbåthavna nedenfor parken får 30 båtplasser, og her gjelder prinsippet først til mølla. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Opplev visningsboligen vår
Lurer du på hvordan det blir i Bondelia Park? Du trenger ikke lure lenger! Bli med inn i den møblerte visningsboligen vår, et gjennomgående rekkehus over tre plan med svært gode lysforhold og fantastisk utsikt. Slik alle boliger i Bondelia får! Ta kontakt med megler for å avtale en privat visning.

Gå til prosjektside
Meld din interesse
Bondelia Park New A7 Ext jpeg

Vil du vite mer om Bondelia Park? Ta kontakt med ansvarlig megler

Meld din interesse