Farverikvartalet - Gjøvik

Vi gleder oss til innflytting!
Vår - høst 2023

FK logo sort

Farverikvartalet – en salgssuksess i Gjøvik sentrum! Nye, moderne leiligheter med en sjeldent god beliggenhet. Her bor du midt i byen, men samtidig fredelig i vakre omgivelser, med Hunnselva og Gjøvik Gård som nærmeste naboer. Farverikvartalet er et gjennomført og stilsikkert boligprosjekt for deg som setter pris på en delikat standard. Planløsningene er veldig gode, og alle leilighetene har rikelig med naturlig lys. Balkonger og terrasser er en selvfølge – enkelte leiligheter har inntil tre uteplasser!

Råbygget begynner å ta form, så hvis du vil se hvordan det blir, ta kontakt med megler for å avtale en visning på byggeplassen.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Takhøyt, lyst og luftig

Leilighetene i Farverikvartalet er varierte og tilpasset ulike behov og livssituasjoner. Alle har litt ekstra takhøyde, noen opptil hele 3 meter. Store vinduer, mye innslipp av lys og gode planløsninger gjør leilighetene at leilighetene er gode å bo i, og de er praktiske og lettstelte. Smarte løsninger, som for eksempel skyvedør mellom enkelte rom, gjør leilighetene fleksible. Velg om du vil bruke arealet til ekstra stue, gjesterom eller hjemmekontor.

Luftige balkonger til alle!
Alle leiligheter, uansett om du velger 1-roms eller 4-roms, har luftig balkong eller terrasse. Noen balkonger har innglasset og åpen del, og utsikt til elva, Gjøvik Gård eller Mjøsa.

Leiligheter i ulike størrelser
Farverikvartalet har leiligheter i ulike størrelser. 1-roms leilighetene er smarte, med kompakte løsninger og skapplass både i gang og på bad. 2-roms leilighetene har et godt soverom med vindu ut mot balkongen. 3-roms leilighet i Farverikvartalet gir deg et ekstra soverom eller gjesterom/hjemmekontor. 4-roms leilighetene og toppleilighetene har god plass og smart skyvedørsløsning som gjør at du kan bruke det ene soverommet som ekstra stue. Felles for alle leiligheter er gode uteplasser og gode planløsninger, mye lys og luft.

Velg leilighet

Vil du vite mer om Farverikvartalet? Ta kontakt med oss

Meld din interesse