Farverikvartalet - Gjøvik

85% solgt i trinn 1!

FK logo sort

Det er høy aktivitet på byggeplassen for Farverikvartalet. Litt etter litt vil byggene reise seg og danne et helt nytt kvartal i Gjøvik sentrum. Nå er 85% av leilighetene i Farverikvartalet trinn 1 solgt, men hvis du vil sikre deg en bolig i dette spennende prosjektet er det fortsatt noen godbiter igjen.
Tilbakemeldingene viser at kjøperne setter pris på både beliggenhet, den smakfulle standarden, de flotte balkongene/terrassene og utsikten flere av leilighetene får. Felles er garasje, heis, gårdshage og den unike beliggenheten i sentrum ved Hunnselva og Gjøvik Gård.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Takhøyt, lyst og luftig

Leilighetene i Farverikvartalet er varierte og tilpasset ulike behov og livssituasjoner. Alle har litt ekstra takhøyde, noen opptil hele 3 meter. Store vinduer, mye innslipp av lys og gode planløsninger gjør leilighetene at leilighetene er gode å bo i, og de er praktiske og lettstelte. Smarte løsninger, som for eksempel skyvedør mellom enkelte rom, gjør leilighetene fleksible. Velg om du vil bruke arealet til ekstra stue, gjesterom eller hjemmekontor.

Luftige balkonger til alle!
Alle leiligheter, uansett om du velger 1-roms eller 4-roms, har luftig balkong eller terrasse. Noen balkonger har innglasset og åpen del, og utsikt til elva, Gjøvik Gård eller Mjøsa.

Leiligheter i ulike størrelser
Farverikvartalet har leiligheter i ulike størrelser. 1-roms leilighetene er smarte, med kompakte løsninger og skapplass både i gang og på bad. 2-roms leilighetene har et godt soverom med vindu ut mot balkongen. 3-roms leilighet i Farverikvartalet gir deg et ekstra soverom eller gjesterom/hjemmekontor. 4-roms leilighetene og toppleilighetene har god plass og smart skyvedørsløsning som gjør at du kan bruke det ene soverommet som ekstra stue. Felles for alle leiligheter er gode uteplasser og gode planløsninger, mye lys og luft.

Velg leilighet

Vil du vite mer om Farverikvartalet? Ta kontakt med oss

Meld din interesse