Farverikvartalet - hus C

Over halvparten solgte!

Den aller beste beliggenheten? Mange mener det!

Farverikvartalets salgstrinn 2, hus C, er i salg nå, og interessen er stor. Sikre deg en stilren leilighet med uslåelig beliggenhet i Gjøvik sentrum, med Hunnselva og Gjøvik Gård som nærmeste naboer.
Velg mellom mange planløsninger. Du finner garantert noe som passer til deg og dine behov. Felles for alle boligene i Farverikvartalet er den gode kvaliteten, lekker arkitektur og innbydende uteplasser. Takterrasser, balkonger og en tøff bakgårdshage - vi tror du vil trives.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

.

Takhøyt, lyst og luftig

Leilighetene i Farverikvartalet er varierte og tilpasset ulike behov og livssituasjoner. Alle har litt ekstra takhøyde, noen opptil hele 3 meter. Store vinduer, mye innslipp av lys og gode planløsninger gjør leilighetene at leilighetene er gode å bo i, og de er praktiske og lettstelte. Smarte løsninger, som for eksempel skyvedør mellom enkelte rom, gjør leilighetene fleksible. Velg om du vil bruke arealet til ekstra stue, gjesterom eller hjemmekontor.

Luftige balkonger til alle!
Alle leiligheter, uansett om du velger 1-roms eller 4-roms, har luftig balkong eller terrasse. Noen balkonger har innglasset og åpen del, og utsikt til elva, Gjøvik Gård eller Mjøsa.

Leiligheter i ulike størrelser
Farverikvartalet har leiligheter i ulike størrelser. 1-roms leilighetene er smarte, med kompakte løsninger og skapplass både i gang og på bad. 2-roms leilighetene har et godt soverom med vindu ut mot balkongen. 3-roms leilighet i Farverikvartalet gir deg et ekstra soverom eller gjesterom/hjemmekontor. 4-roms leilighetene og toppleilighetene har god plass og smart skyvedørsløsning som gjør at du kan bruke det ene soverommet som ekstra stue. Felles for alle leiligheter er gode uteplasser og gode planløsninger, mye lys og luft.

Velg leilighet

Vil du vite mer om Farverikvartalet hus C? Ta kontakt med oss

Meld din interesse