Heggedalsvegen - Stange

Salget er i gang!

HVG Logo Gronn Stange

Salget har startet!
Nå skjer det mange har ventet på i Stange sentrum: Helt nye leiligheter med sentral beliggenhet i hjertet av Stange. Det er god interesse for prosjektet allerede, og 29. mars startet salget!

Heggedalsvegen trinn 1 byr på 20 nye, moderne leiligheter i et bygg med seks etasjer. Store, luftige balkonger, innendørs parkeringsanlegg, forseggjort uteområde og en fantastisk beliggenhet – her får du alt du trenger og enda litt til.

Leilighetene vil variere fra ca. 35 kvm opptil ca. 112 kvm med priser fra ca. kr 1.800.000,- + omkostninger.

I Heggedalsvegen bor du midt i sentrum med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Jernbanestasjon og kollektivtilbud gjør det enkelt å ta seg til og fra, og du kan handle det du trenger i sentrumsbutikkene. Det skal legges litt ekstra flid i uteområdene ved Heggedalsvegen, slik at du også kan nyte livet utendørs som beboer her. Stangebyen er et trivelig og lite sentrum rammet inn av det vakre landskapet og bygdene rundt, og nye leiligheter i sentrum har hittil vært mangelvare.

Registrer din interesse for Heggedalsvegen nå megler vil ta kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende prat!

Gå til prosjektside
Meld din interesse


Velkommen hjem!


Heggedalsvegen skal bestå av to boligblokker i to byggetrinn, med 20 leiligheter i trinn 1 og 18 leiligheter i trinn 2. Det er trinn 1 som kommer først for salg. Det vil være god variasjon i leilighetstyper, fra 1- til 4-romsleiligheter. Alle leilighetene vil ha enten terrasse eller balkong som er både overbygget og vestvendt med fine solforhold. I de to øverste etasjene blir det fire store leiligheter med flotte uteområder. Den ene leiligheten i 5. etasje vil i tillegg ha en romslig og solrik takterrasse som er delvis overbygd. De flotte uteområdene vil øke bokvaliteten i dette prosjektet.

Heggedalsvegen trinn 1 får god standard og smarte løsninger som gir deg en enklere hverdag. For eksempel er det valgt 1-stavs eikeparkett til alle leiligheter. Du får bad og kjøkken med moderne innredninger fra anerkjente leverandører, og er du tidlig ute kan du gjøre egne tilvalg som gir boligen din litt ekstra personlighet.

Gled deg til en moderne leilighet i Stangebyen!

Vil du vite mer om Heggedalsvegen? Ta kontakt med oss

Meld din interesse