Kastanjen - Hamar

Vil du også bo i Kastanjen? Da bør du skynde deg!

Kastanjen hvit web 1200x628

Det er nå kun tre leiligheter igjen i dette svært populære boligprosjektet - den ene av dem ligger helt på toppen, med to terrasser og fantastisk utsikt. Les mer om de ledige leilighetene lenger ned på siden.

Kastanjen kan trygt kalles en braksuksess. Siden salgsstart i 2021 er 84 av 87 leiligheter solgt! God og sentral beliggenhet i et område med mye historie, koselige og sosiale uteområder, stilsikre leiligheter og praktiske løsninger - blant annet med ny REMA 1000-butikk og parkeringsanlegg - er blant årsakene til at så mange vil ha adresse her. Byggingen av Kastanjen er godt i rute, og vi ser frem til å levere nøklene i 3. kvartal 2023. Råbygget er tett, og arbeidene starter nå innendørs og vil holde på frem til sommeren.

Kjøper du leilighet i Kastanjen har du tid til å selge din eventuelle nåværende bolig i ro og mak. Husk at en ny leilighet gir deg mer forutsigbare utgifter, og ikke minst lavere strømregning. Det er smart å kjøpe nytt!

Gå til prosjektside
Meld din interesse

En lekker toppleilighet igjen!

Du har fortsatt mulighet til å sikre deg en splitter ny leilighet i Kastanjen, Briskebyen. Vil du leve livet på toppen, med utsikt over Hamar og Mjøsa? Da er toppleiligheten A 802 noe for deg. Leiligheten ligger øverst i 8.etasje, har to terrasser, to soverom og to bad. De store vinduene i stua gir deg en luftig følelse og en fantastisk utsikt.
Vi har satt sammen en presentasjon av denne unike toppleiligheten - klikk på knappen under og se hva den inneholder.

Les mer om A802 her

Kanskje en romslig 3-roms leilighet passer bedre? Eller en smart 2-roms?

Se nærmere på leilighetene som fortsatt er ledige, og ta kontakt med megler for å få vite mer. Alle de ledige leilighetene har alt det gode Kastanjen har å by på: God beliggenhet, koselige omgivelser og moderne løsninger.

Romslig 3-roms

B405 har en fin beliggenhet i 4.etasje, og er en koselig leilighet med god planløsning. Her får du to separate soverom i hver sin ende av leiligheten, pent flislagt bad, gjeste-WC og en åpen kjøkken/stueløsning. Leiligheten er gjennomgående og har balkong både mot øst og vest, på 5 og 13 m2. Her kan du nyte både morgen- og ettermiddagssol!

Se B405 i boligvelgeren

Spennende 2-roms

A704 ligger høyt i Kastanjens 7.etasje, og har en effektiv og smart planløsning. Leiligheten har et generøst hovedsoverom med god plass til garderobe. Åpen stue/kjøkkenløsning gjør at arealet utnyttes godt, og gir deg flere møbleringsmuligheter. Kjøkkenet er levert av HTH med integrerte hvitevarer og godt med skapplass. Badet blir levert med flislagte flater i tidsriktige farger, dusjhjørne med innfellbare dører, lys innredning, speil, vegghengt WC og opplegg for vaskemaskin.

Se A704 i boligvelgeren

Vil du vite mer om de ledige leilighetene i Kastanjen? Ta kontakt med oss

Kontaktskjema