Kastanjen - Hamar

Vil du også bo i Kastanjen? Da bør du skynde deg!

Kastanjen hvit web 1200x628

Det er nå kun én leilighet igjen i dette svært populære boligprosjektet - den troner helt på toppen, med to terrasser og fantastisk utsikt. Les mer om den ledige leilighetene lenger ned på siden.

Kastanjen kan trygt kalles en braksuksess. Siden salgsstart i 2021 er 86 av 87 leiligheter solgt! God og sentral beliggenhet i et område med mye historie, koselige og sosiale uteområder, stilsikre leiligheter og praktiske løsninger - blant annet med ny REMA 1000-butikk og parkeringsanlegg - er blant årsakene til at så mange vil ha adresse her. Byggingen av Kastanjen er godt i rute, og vi ser frem til å levere nøklene i 3. kvartal 2023. Råbygget er tett, og arbeidene starter nå innendørs og vil holde på frem til sommeren.

Kjøper du leilighet i Kastanjen har du tid til å selge din eventuelle nåværende bolig i ro og mak. Husk at en ny leilighet gir deg mer forutsigbare utgifter, og ikke minst lavere strømregning. Det er smart å kjøpe nytt!

Gå til prosjektside
Meld din interesse

En lekker toppleilighet igjen!

Du har fortsatt mulighet til å sikre deg en splitter ny leilighet i Kastanjen, Briskebyen. Vil du leve livet på toppen, med utsikt over Hamar og Mjøsa? Da er toppleiligheten A 802 noe for deg. Leiligheten ligger øverst i 8.etasje, har to terrasser, to soverom og to bad. De store vinduene i stua gir deg en luftig følelse og en fantastisk utsikt.
Vi har satt sammen en presentasjon av denne unike toppleiligheten - klikk på knappen under og se hva den inneholder.

Les mer om A802 her

Vil du vite mer om de ledige leilighetene i Kastanjen? Ta kontakt med oss

Kontaktskjema