Kastanjen - Hamar

Snart utsolgt

Kastanjen logo vargronn

Nå er det bare en håndfull leiligheter igjen i Kastanjen - salgsuksessen i Briskebyen! Vi forstår godt hvorfor disse leilighetene er så populære: Nærheten til Hamar sentrum, de unike uteområdene, moderne og praktisk – alt er med på å gjøre Kastanjen til et godt sted å bo. Byggingen er godt i gang, og det jobbes mot ferdigstillelse 3. kvartal 2023.

Sjekk boligvelgeren for å se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige i Kastanjen, eller ta kontakt med meglerne. Nå begynner det å haste hvis du vil sikre deg drømmeleiligheten i Briskebyen!

Gå til prosjektside
Meld din interesse


Nye hjem i populære BriskebyenBriskebyen ligger fint plassert ved inngangen til Hamar sentrum, og her kommer Kastanjen med moderne, praktiske leiligheter, ny REMA 1000-butikk og en parkmessig opparbeidet felles gårdshage. Bilen din bor også godt i Kastanjen. Her er det privat parkering i innendørs parkeringsanlegg, med heis opp til din leilighet. Glem snømåking og nediset bil, her står bilen trygt under tak. Her bor du i gangavstand til alt Hamar sentrum har å by på, samtidig som du kan nyte hverdagen i en splitter ny bolig.

Det lokale arkitektkontoret StudioNSW har tegnet byggene, Vangsvegen Bolig AS v/Conceptor Bolig AS er byggherre og Betonmast AS avd. Innlandet er valgt som entreprenør. Vangsvegen Bolig AS eies i fellesskap av Conceptor Bolig AS med 51% og REMA Etablering Oslo/Østlandet AS med 49%. Dette er solide aktører i markedet.

Er du tidlig ute kan du selv påvirke hvordan din leilighet skal se ut når den er ferdig. For mer informasjon om tilvalgsprosessen oppfordrer vi deg til snarest å ta kontakt med megler for å høre mer om dette. Byggingen av Kastanjen startet i juni 2021 og er estimert ferdig 3. kvartal 2023. Råbygg er forventet ferdigstilt 2. kvartal 2022, og fasade forventes ferdig 3. kvartal 2022.

Selv om mye er solgt er det fortsatt igjen gode leiligheter i dette prosjektet. Ta kontakt med meglerne for å få vite mer.

Vil du vite mer om Kastanjen? Ta kontakt med oss

Meld din interesse