Kildetunet - i hjertet av Løten

Innflyttingsklare og moderne leiligheter - kun 2 igjen!

Logo til prosjekt NNL Kildetunet

Ønsker du deg en splitter ny, moderne og sentrumsnær leilighet? Da er Kildetunet perfekt for deg!
Dette spennende nybyggprosjektet er bygd over fire etasjer, der alle leiligheter har heisadkomst og tilgang til parkeringskjeller. Leilighetene har moderne og tidsriktige kvaliteter, og leveres med god og solid standard. Stue, kjøkken og soverom leveres med eikeparkett og panelplater på vegg i lyse, delikate farger. Baderom får flislagte gulv og baderomsplater i hvit utførelse på vegg.

Alle leilighetene er gjennomgående med store vindusflater, som skaper god atmosfære og gir godt lysinnslipp. Alle bad vil ha vegghengt toalett og dusjhjørne med fine innfellbare glassdører, spotter i himling og god og praktisk innredning.

Utvendige fellesarealer er pent opparbeidet og beplantet, og blir en naturlig og sosial møteplass for beboerne i Kildetunet.
Velkommen!

Ta kontakt for visning

Innflyttingsklare leiligheter - ta kontakt med oss for å avtale en hyggelig visning! Se de ferdige leilighetene, snakk med megler og opplev selv hvor fint det er her. Kildetunet er populært med sin flotte beliggenhet, både nær naturen og Løten sentrum. Her får du en moderne, koselig og lettstelt leilighet der alt er splitter nytt og klar til innflytting.

Innflyttingsklare leiligheter

Løiten Almenning i samarbeid med Petter Johnsrud har gleden av å presentere Kildetunet byggetrinn 1 og 2. Byggetrinn 1 og 2 består av totalt 44 flotte leiligheter i ulike størrelser. Du kan velge mellom lyse og arealeffektive 2-og 3-romsleiligheter fra 43 til 85 kvm. Alle leilighetene har sin egen private balkong eller markterrasse med fine lys- og solforhold. Leilighetene har moderne og sosiale planløsninger med åpen stue/kjøkken-løsning. Det medfølger èn parkeringsplass i parkeringskjeller samt sportsbod til hver leilighet.

Det er 2 innflyttingsklare leiligheter igjen. Ta en titt på bildene fra det pent opparbeidede uteområdet og fra en av de ledige 3-roms leilighetene.

Kontakt oss