Kildetunet

Velkommen til Kildetunet i hjerte av Løten!

Logo til prosjekt NNL Kildetunet

Løiten Almenning i samarbeid med Petter Johnsrud har gleden av å presentere Kildetunet byggetrinn 1 og 2. Byggetrinn 1 og 2 vil bestå av totalt 44 flotte leiligheter i ulike størrelser. Du kan velge mellom lyse og arealeffektive 2-og 3-romsleiligheter fra 43 til 85 kvm. Alle leilighetene vil få sin egen private balkong eller markterrasse med fine lys- og solforhold. Leilighetene har moderne og sosiale planløsninger med åpen stue/kjøkken-løsning. Det medfølger èn parkeringsplass i parkeringskjeller samt sportsbod til hver leilighet.

Kildetunet bygges over 4 etasjer, og det er naturligvis heisadkomst til alle etasjer, inkludert parkeringskjeller. Leilighetene leveres med god nybyggstandard, hvor materialvalgene er moderne og tidsriktig. Stue, kjøkken og soverom leveres med eikeparkett på gulv, og panelplater i lyse farger på vegg. Baderom får flislagte gulv og baderomsplater i hvit utførelse på vegg. Er du tidlig ute med å sikre deg din leilighet, vil det også være åpent for å gjøre tilvalg i henhold til en egen tilvalgsliste.

Alle leilighetene er gjennomgående med store vindusflater som bidrar til en lys og luftig atmosfære. Badene vil ha vegghengt toalett, dusjhjørne med fine innfellbare glassdører, spotter i himling og god og praktisk innredning.

De utvendige fellesarealene vil bli pent opparbeidet og beplantet, og vil bli en naturlig og sosial møteplass for beboerne i Kildetunet.

Ønsker du å bo i et rolig og hyggelig miljø i hjertet av Løten sentrum har vi garantert leiligheten for deg!

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Kontakt oss

Meld interesse