Konfekten

Salget har startet!

Konfekten cover em1innlandetkonfekten lokonfekten lo

Konfekten – Storhamars nye og tidsmessige leilighetsprosjekt.

Konfekten er oppkalt etter Hamar Konfeksjon som har holdt til her i Vognvegen 65. Eksisterende hus skal erstattes med to moderne bygg over fire og fem etasjer som trappes ned langs Vognvegen. Konfekten vil romme 35 leiligheter, felles trimrom og sykkelverksted/smørebod, og naturligvis heis fra parkeringskjeller til alle etasjer. Mellom byggene etableres det en trivelig gårdshage med sosiale soner, frodig beplantning og litt boltreplass for de minste.

Meld din interesse og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende samtale.

Gå til prosjektside
Meld din interesse


Velkommen – forsyn deg av Konfekten!


Dette spennende boligprosjektet byr på 35 eierleiligheter med god beliggenhet for deg som vil bo på Storhamar. To bygg med henholdsvis 21 og 14 leiligheter bindes sammen av et felles gårdsrom. Du kan spasere til shoppingsenter, Domkirkeodden og Storhamar skole. Bussen, som stopper rett utenfor, tar deg til sentrum på få minutter. Og foretrekker du bil kan du ta heisen tørrskodd ned i garasjen under bygningene.

Sentralt, smart og særegent
Et beskyttende ytre mot verden rundt. Et indre gårdsrom som åpner for felleskap og grønn glede. Nærhet til det du trenger i hverdagen, og lune leiligheter med smarte løsninger. Dette er Konfekten på Storhamar.

Leiligheter med en twist
I Konfekten får du leiligheter med utleiedel. Smart for deg som vil investere i noe som gir inntekter! Utleiedelene har egen inngang, bad og kjøkkenløsning, og kan gjøres om på sikt hvis du med tiden vil ha større leilighet helt for deg selv.

Vil du vite mer om Konfekten? Ta kontakt med meg

Meld din interesse