Nordhagen

Byggingen er i gang

Nordhagen Logo Mint

Alle leiligheter i Nordhagens trinn 1 er solgte, og byggingen er i gang. Boligene planlegges ferdigstilt i 4. kvartal 2024, senest desember 2024. Det er beregnet ca. 12 måneders byggetid med tentativ oppstart i oktober 2023. Salgstrinn 2 står på trappene.

Nordhagen byr på nye, praktiske leiligheter på en tomt med lange tradisjoner. Et fellesskap der naboer stiller opp for hverandre - hvor du samtidig har din private oase. I Nordhagen bor du tett på Mjøsa, med strandområde, brygge og badehus.

Nordhagen skapes for deg som er over 55 år, og vil fylles med kvaliteter som passer for modne beboere. Se for deg en hverdag i en moderne, lettstelt og stilren leilighet, helt uten å måtte bruke tid på å pusse opp, måke snø eller beise yttervegger. Bilen parkerer du i p-kjelleren, og heisen tar deg opp til leiligheten din.

Gå til prosjektside
Meld din interesse


Nordhagen gir deg så mye mer

I Nordhagen kan du velge mellom flere leilighetstyper, alt etter hva ditt behov er. Toromsleiligheter for deg som vil ha det lettvint og greit, treroms der du får et ekstra soverom, eller en romslig fireroms som gir litt mer plass til det du ønsker. Felles for alle leiligheter er god kvalitet, moderne design og tidsriktige løsninger. Alle er selveier-leiligheter.

Leilighetene ligger i en moderne blokkbygning med vakker utsikt fra flere av etasjene. Er du tidlig ute, kan du selv påvirke materialvalg, farger og overflater i din nye leilighet. Kjøkkenet leveres av kvalitetsleverandøren Sigdal. De fleste leilighetene har åpen kjøkken/stue-løsning, og da er det ekstra viktig at kjøkkenet både ser bra ut og fungerer godt.

Nordhagens leiligheter varierer mellom 51-110 m2 BRA. Alle leiligheter har luftige balkonger mot hageområdet, og store skyvedører fra stue til balkong gir godt med lys. Gulv i oppholdsrom har vannbåren varme, som både er økonomisk og behagelig. De fleste leilighetene er gjennomgående, alle har balansert ventilasjon og god standard på kjøkken og bad. Du vil merke at du bor i en helt ny leilighet. Her er det lyst, luftig og enkelt å plassere møbler, siden varmen i gulvene frigjør plass som store radiatorer eller varmeovner ellers ville tatt.

Der fellesskapet gror
Et liv i Nordhagen gir deg tid til det du virkelig bryr deg om. Smarte fellesløsninger gjør det enklere å prioritere dine egne interesser. Du bestemmer selv hvor sosial du vil være, kanskje du vil delta i hagearbeid eller på snekkerverkstedet, eller bare nyte en kopp kaffe fra din egen balkong. Til tomta hører det med strandlinje med eget badehus og brygge, vakkert beliggende ved Mjøsa. Et felleshus skal pusses opp og kan for eksempel benyttes i situasjoner der du trenger mer plass, som selskap eller når det er behov for plass til overnattingsgjester. Tømmerhuset som står på tomta i dag skal vendes 90 grader og bli peisestue, lagerrommet blir verksted og snekkerverksted.

Badestrand, badehus og brygge
Den flotte beliggenheten til Nordhagen gjør at dette boligprosjektet kan tilby deg noe mer enn bare leiligheter. Du vil sette pris på nærheten til Mjøsa, med strand, brygge og badehus. Koselige kvelder med grillmat, eller en rask morgendukkert før dagen starter? Det er hverdagen din i Nordhagen!

Fellesområder utenom det vanlige
Overgangen fra en romslig enebolig til en snerten leilighet kan kanskje føles stor. Hva med overnattingsgjester, eller dager der man ønsker å samle mange rundt bordet? I Nordhagen står det gamle sveitserhuset fortsatt på tomta. Dette vil bli pusset opp, og får selskapslokale i første etasje. I andre etasje blir det sengeplasser og bad. Som beboer i Nordhagen kan du reservere disse fasilitetene når du trenger dem. Dermed kan du fortsatt holde selskap og få overnattingsbesøk av venner og familie.

Vil du vite mer om Nordhagen? Ta kontakt med oss

Meld din interesse