Østre Totenveg 118

Tøffe, innholdsrike og klare til innflytting!

Her får du arkitekttegnede hjem med minimalistiske linjer, gjennomtenkt interiør og fantastisk beliggenhet ved Vikenstranda i Gjøvik. Dette er boligen for deg som forventer litt mer. Høyere standard, gjennomtenkte løsninger og vakre utendørsområder. Gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter, tog og flybuss. Restauranter og kulturtilbud. Og ikke minst - flotte turområder hele året.

Disse boligene er romslige og praktiske. Stuen i hovedetasjen og hovedsoverommet i toppetasjen har store vindusflater og vakker utsikt mot hagen og Mjøsa. Underetasjen har integrert garasje med adkomst direkte inn i boligen. Rommet i underetasjen egner seg godt som både soverom, gjesterom eller et hjemmekontor, og har store glassflater med utgang til en markterrasse der du kan nyte solen i kaffepausene.

Det er kun 6 boliger i sameiet og her blir det meste ordnet for deg av en vaktmester. Du slipper vedlikehold, gressklipping og snømåking, men har fortsatt tilgang til en herlig, parkmessig opparbeidet hage med lekeapparater, benker og grønne omgivelser.
Frihet som i en leilighet, men følelsen av enebolig.

Arkitekttegnet boligdrøm
Dette boligprosjektet er hjertebarnet til de anerkjente arkitektene i Make Arkitekter. Intensjonen er å skape lyse og praktiske boliger, optimalt plassert for sol og utsikt i tre himmelretninger. Plasseringen ved Vikenstranda byr på vakre omgivelser med småhager og utsikt mot Mjøsa. Her bor du i gangavstand til sentrum og med nærhet til vannet. Kast håndkle over skulderen og ta en morgenbad!

Den anerkjente lokale entreprenøren Rotstigen har vært ansvarlig for oppføringen av boligene og nå er også uteområdene straks klare, grønne og blomstrende. Her er det bare å flytte rett inn! Inviter familie og venner hjem, til både hverdag og høytid. Du har plass.

Lyst til å bli med inn og se hvor flotte de har blitt?

007 Nydelig skjermet bakhage med felles sitteplasser lekeapparater og flotte grontomrader

Velkommen inn!

Bli med på visning i Østre Totenveg 118 - her kan du flytte rett inn ☀️ Disse boligene er romslige og praktiske. Stuen i hovedetasjen og hovedsoverommet i toppetasjen har store vindusflater og vakker utsikt mot hagen og Mjøsa. Underetasjen har integrert garasje med adkomst direkte inn i boligen. Rommet i underetasjen egner seg godt som både soverom, gjesterom eller et hjemmekontor, og har store glassflater med utgang til en markterrasse der du kan nyte solen i kaffepausene. Inviter familie og venner hjem, til både hverdag og høytid. Du har plass. Lyst til å bli med inn og se hvor flotte de har blitt? Ta kontakt med Camilla på telefon 91332494 eller benytt skjema under.

Bli med på visning

Bli med på visning!

Vil du vite mer om Østre Toten veg 118? Ta kontakt med ansvarlig megler