Vika Hage trinn 2

Kun en igjen på toppen!

VH test logo 3000x1500

Bo godt i en helt ny 2-roms toppleilighet

Innflyttingsklar toppleilighet med god planløsning sentralt i Ottestad. Leiligheten er gjennomgående og har gode kvaliteter med bl.a. vannbåren gulvvarme. Leiligheten har videre et godt soverom med garderobeløsning og et romslig bad med delikate fliser og varme i gulv. Stue/kjøkkendelen har plass til både sofa og spisebord og har et moderne kjøkken med mørkegrå, stilrene fronter. Fra stua har du utgang til en romslig, overbygget balkong med flott utsyn samt en praktisk bod. Solen kan nytes gjennom store deler av dagen da denne kan nytes både på svalgang og på balkong. Det er også en praktisk bod i 1.etg.

Den sentrale, gode beliggenheten i nedre del av Bekkelaget gjør Vika Hage til et attraktivt sted å bo. Frodige og grønne utearealer - luftige og vestvendte balkonger - og nærheten til både Hamar og Mjøsa bidrar til at du kan leve et enkelt og godt liv – i en moderne leilighet som passer for deg.

Vika Hage er et ypperlig alternativ for deg som ønsker å bo lettvint og sentralt, omgitt av vakker natur og nærhet til Mjøsa og Hamar. Utbygger er Løvstadvegen 7 AS v/Utstillingsplassen, en lokal og anerkjent utbygger.

Ta kontakt med en av våre hyggelige meglere for nærmere informasjon.

Gå til prosjektside
Meld din interesse

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss

Meld interesse